Makrela s rajčaty a paprikami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
835 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
49 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté makrely podélně rozkrojíme, odstraníme páteř a maso osolíme. Osmahneme na pánvi na oleji.
  • 2
    Na jiné pánvi necháme zesklovatět oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a když začnou měknout, vsypeme oloupaná, na kousky nakrájená rajčata. Vše podusíme asi 3 minuty.
  • 3
    Potom do pánve vložíme makrely a dusíme další 3 minuty.
  • 4
    Nakonec pokrm zalijeme smetanou smíchanou s moukou a krátce povaříme.
  • 5
    Můžeme podávat s vařenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.