Makrelová pěna
15 min.
Ingredience
- 200gramůMakrela uzená
- 1lžíceŽervé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 1lžícePomerančová šťáva
- 4krajíceChléb toastový
- 2lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
12 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vykostěnou, kůže zbavenou uzenou makrelu rozmixujeme s čerstvým sýrem. Pěnu osolíme, opepříme, a ochutíme pomerančovou šťávou, nakonec vmícháme ušlehanou smetanu a nadrcený zelený pepř.
- 2Pěnu rozdělíme do misek a podáváme s toastem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.