Makrelová pěna

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200gramůMakrela uzená
    • 1lžíceŽervé
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaPepř bílý
    • 1lžícePomerančová šťáva
    • 4krajíceChléb toastový
    • 2lžíceSmetana 33% (šlehačka)
    • 1lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
12 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěnou, kůže zbavenou uzenou makrelu rozmixujeme s čerstvým sýrem. Pěnu osolíme, opepříme, a ochutíme pomerančovou šťávou, nakonec vmícháme ušlehanou smetanu a nadrcený zelený pepř.
  • 2
    Pěnu rozdělíme do misek a podáváme s toastem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.