Makrelový špíz
16 min.
Ingredience
- 600gramůMakrela - filety
- 60mililitrůCitronová šťáva
- 8gramůSůl
- 120gramůBarbecue omáčka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
21 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
240 mg
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Na špíz z makrely použijeme celý filet i s kůží, nekrájíme na kousky, aby se nerozpadl.
- 2Filety pokapeme šťávou z celého citronu, osolíme a zvlněné podélně napíchneme na jehlu. Grilujeme na středně rozpáleném grilu z obou stran po třech minutách. Nejprve opékáme stranu s kůží.
- 3Ugrilovanou rybu podáváme přímo na jehle a doplníme ji nějakou pikantní omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.