Makrely na grilu s cayenským pepřem
20 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 800gramůMakrela - filety
- 50mililitrůOlej olivový
- 60mililitrůCitronová šťáva
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř cayenský
- 1lžičkaPepř bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
40 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
678 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy dáme olivový olej, přidáme citrónovou šťávu, nastrouhanou cibuli a promícháme. Přidáme drcený bílý pepř, cayenský pepř, sůl a vše důkladně promícháme. Do marinády vložíme očištěné filety a necháme asi hodinu v chladničce odležet. Poté je z marinády vyjmeme, na grilovací nebo běžné pánvi je po každé straně 4-5 minut grilujeme nebo opékáme, přemístíme na předehřátý talíř a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.