Makrely v rajské omáčce

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1033 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
81 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
287 mg
Cukr
636 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné makrely bez hlav omyjeme a necháme okapat. Osolíme je a opečeme po obou stranách na oleji. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, zalijeme trochou horké vody a pečeme 15-20 minut ve vyhřáté troubě.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přilijeme kečup a vše zalijeme teplou vodou s rozmíchaným bujónem. Vaříme asi 5 minut na hustší omáčku.
  • 3
    Makrely upravíme na talíře a přelijeme rajskou omáčkou.
  • 4
    Podáváme s čerstvou bagetou nebo vekou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.