Makronkový koláč

55 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
28 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme pevný sníh a po troškách přidáváme cukr a mleté mandle s citronovou šťávou i kůrou.
  • 2
    Hmotu zkypříme ušlehaným bílkem, popřípadě zahustíme trochou strouhanky.
  • 3
    Plech vyložíme dortovými oplatkami, na ně rozetřeme připravenou makronkovou hmotu a pečeme v předehřáté troubě při 225 stupních Celsia asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.