Malínská vejce
30 min.
Ingredience
- 150gramůMajonéza
- 1lžíceCitronová šťáva
- 25gramůKřen
- 5kusůVejce slepičí
- 800mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
29 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
165 mg
Cukr
568 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Oloupeme je, nakrájíme na tenké plátky a osolíme.
- 2Vejce upravíme na talířky a přelijeme majonézou ochucenou solí, citronovou šťávou a nastrouhaným křenem.
- 3Podáváme jako studený předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.