Maliny s bazalkou a zakysanou smetanou

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
33 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme bazalkový cukr. Rozdrtíme asi 4 hrsti čerstvých bazalkových listů s třtinovým cukrem, limetkovou kůrou a šťávou.
  • 2
    Mascarpone si smícháme se zakysanou smetanou a lžící bazalkového cukru. Dáme vychladit asi na půl hodiny.
  • 3
    Podáváme tak, že do pohárů dáme maliny, navrstvíme mascarpone a opět dáme maliny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.