Mandarinkový salát s tuňákem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
8 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
7 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z pomerančů a citrónu vymačkáme šťávu, přidáme med, jemně nastrouhaný zázvor, olej, sůl a metličkou dobře vyšleháme. Oloupeme a na tenké proužky nakrájíme cibuli, vložíme ji do připravené pomerančové zálivky a odložíme na 30 minut do ledničky.
  • 2
    Mandarinky oloupeme, rozdělíme měsíčky, naskládáme je na talíř, přidáme kousky tuňáka, vybereme ze zálivky cibuli a naaranžujeme na tuňáka a mandarinky a zalijeme zálivkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.