Mandlbrot
60 min.
Ingredience
- 140gramůCukr krupice
- 140gramůMandle
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 1kusVejce slepičí
- 240gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaSkořice mletá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
597 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
22 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
6 g
Cukr
36 g
Postup přípravy
- 1Utřeme žloutek, vejce,cukr a špetku skořice. Přisypeme mandle a pozvolna přisypáváme po lžičkách mouku.
- 2Těsto pak přendáme na pomoučený vál, dobře prohněteme a vyválíme na obdélník.
- 3Vložíme do předehřáté trouby. Po upečení a zchladnutí krájíme na tyčinky a necukrujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.