Mandlová srdíčka

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
13 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
3 g
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo umícháme, přidáme cukr, vejce a žloutek a důkladně utřeme. Vmícháme mleté mandle, skořici, tlučený anýz, tlučený badyán, kypřicí prášek a mouku.
  • 2
    Vypracujeme těsto, na pomoučeném vále rozválíme na plát, formičkou vykrájíme srdíčka a rozložíme na vymazaný nebo povoskovaný plech. Potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme sekanými mandlemi a ve středně vyhřáté troubě upečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.