Mandlové čtverce z listového těsta

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
18

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
33 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
266 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listové těsto rozválíme na plát asi 0.5cm silný, který rozkrájíme na čtverce. Každý čtverec potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme nasekanými mandlemi a hrozinkami, které jsme předem namočili v rumu. Mandle i hrozinky přitlačíme dlaní do těsta a čtverce posypeme vanilkovým cukrem.
  • 2
    Pečeme ve středně vyhřáté troubě dozaltova. Podáváme teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.