Mandlové cukroví

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
764 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
58 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
9 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse rozmixujeme smetanu, bílky, cukr a mandlovou tresť. Když je směs důkladně rozmixovaná, zlehka přimícháme mleté mandle a kakaový prášek. Hotovou směs dáme do cukrářského zdobícího sáčku. Směs vymačkáváme na lehce tukem vymazaný plech. Na každou hromádku směsi přimáčkneme 1/2 mandle.
  • 2
    Pečeme při 170°C asi 13 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.