Mandlové hříbečky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
15 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Změklé máslo utřeme s cukrem, mletými mandlemi, rumem a moukou.
  • 2
    Necháme v chladu.
  • 3
    Těsto vyválíme a vykrajujeme hříbečky. Cukroví pečeme ve velmi mírné troubě.
  • 4
    Vychladlé slepujeme džemem nebo krémem dle chuti. Kloboučky namáčíme do čokolády, špičku nohy potřeme bílkem a posypeme mletými pistáciemi nebo mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.