Mandlové hříbky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
23 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
21 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na válu smícháme umleté mandle s cukrem a bílky do pevné hmoty. Rozdělíme ji na třetiny, do jedné zapracujeme kakaový prášek.
  • 2
    Z kakaové hmoty tvarujeme kloboučky hříbků, ze zbylé hmoty nožičky. Nožičky vytvarujeme tak, aby hříbky pevně stály. Klobouček s nožičkou spojíme bílkem.
  • 3
    Houby klademe na plech s fólií a necháme hříbky zaschnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.