Mandlové knedlíčky v drůbežím vývaru
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 50gramůMandle mleté
- 20gramůStrouhanka
- 1litrVývar drůbeží
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme pevný sníh, zlehka do něj vmícháme mleté mandle, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, strouhanku a podle potřeby trochu vývaru.
- 2Ze směsi tvarujeme malé kuličky, necháme chvíli odležet.
- 3V pánvi na rozehřátém oleji knedlíčky krátce osmahneme.
- 4Podáváme horké v drůbežím vývaru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.