Mandlové knedlíčky v drůbežím vývaru

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme pevný sníh, zlehka do něj vmícháme mleté mandle, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, strouhanku a podle potřeby trochu vývaru.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme malé kuličky, necháme chvíli odležet.
  • 3
    V pánvi na rozehřátém oleji knedlíčky krátce osmahneme.
  • 4
    Podáváme horké v drůbežím vývaru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.