Mandlové kokosky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
992 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
81 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
20 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme pevní sníh a dobře promícháme s cukrem. Vmícháme mleté mandle, mandlovou tresť a kokos.
  • 2
    Na plech vyložený pečicím papírem pokládáme lžičkou kopečky sněhového těsta. Na každý kopeček položíme polovinu mandle.
  • 3
    Kokosky pečeme v troubě vyhřáté na 150 stupňů Celsia asi 25 minut. Uvnitř mají zůstat měkké.
  • 4
    Po upečení necháme vychladnout na kuchyňské mřížce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.