Mandlové kokosky
45 min.
Ingredience
- 3kusyVaječný bílek slepičí
- 175gramůCukr moučkový
- 175gramůMandle mleté
- 175gramůKokos - mletý (Kopra)
- 12kusůMandle
- 0,25lžičkaTresť mandlová
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
992 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
81 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
20 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme pevní sníh a dobře promícháme s cukrem. Vmícháme mleté mandle, mandlovou tresť a kokos.
- 2Na plech vyložený pečicím papírem pokládáme lžičkou kopečky sněhového těsta. Na každý kopeček položíme polovinu mandle.
- 3Kokosky pečeme v troubě vyhřáté na 150 stupňů Celsia asi 25 minut. Uvnitř mají zůstat měkké.
- 4Po upečení necháme vychladnout na kuchyňské mřížce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.