Mandlové kopečky
45 min.
Ingredience
- 125gramůMandle
- 150gramůCukr moučkový
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 200gramůMarcipánová hmota surová
- 50gramůTřešně kandované
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
21 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
4 g
Cukr
38 g
Postup přípravy
- 1Z bílků vyšleháme hustý sníh, do kterého pomalu vmícháme cukr. Mandle nameleme, marcipán nastrouháme najemno a vše vpracujeme do sněhu. Malé hrudky vzniklé hmoty klademe na vymazaný plech a na každou položíme kandovanou třešeň. Pečeme asi 25 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.