Mandlové medailonky s pepřovou omáčkou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
964 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
70 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omyté vepřové panenky nakrájíme medailonky, osolíme je a opepříme. Maso obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném vejci a nakonec v mandlích.
  • 2
    Medailonky pečeme po obou stranách na oleji na pánvi dozlatova.
  • 3
    Příprava omáčky: Omytá rajčata zbavená semínek nakrájíme na kostičky a smícháme s majonézou a smetanou. Osolíme, okořeníme drceným zeleným pepřem a nasekaným koprem. Omáčku přelijeme přes očištěné, nahrubo nakrájené okurky.
  • 4
    Medailonky podáváme s omáčkou a čerstvým bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.