Mandlové omelety

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
37 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko vlijeme do kastrůlku, vsypeme mleté mandle a uvaříme kaši. Necháme ji vychladnout.
  • 2
    Vejce rozšleháme, mírně osolíme. V palačinkové formě nebo na pánvi rozpálíme trochu másla a omelety upečeme po obou stranách dorůžova.
  • 3
    Upečené omelety naplníme mandlovou kašičkou, přeložíme na polovinu nebo do šátečku.
  • 4
    Podáváme poprášené moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.