Mandlové pokušení

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3 g
Cukr
48 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech na pečení vyložíme alobalem, který tence potřeme máslem.
  • 2
    Do pánve nasypeme cukr, přilijeme vodu, javorový sirup a přivedeme k varu, prudce vaříme asi 10 minut.
  • 3
    Pánev sundáme ze sporáku a přimícháme mandlové lupínky, vanilkový cukr, máslo a jedlou sodu. Promícháme a přelijeme na připravený plech. Necháme zchladnout.
  • 4
    Až je hmota úplně tvrdá, tak ji nalámeme na kousky a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.