Mandlové pralinky s čokoládovou polevou

60 min.
Česká republika

Ingredience

  • Na osušení
    • 50gramůCukr moučkový
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
23 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
5 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr svaříme s vodou a citronovou šťávou na bublinu, vlijeme do porcelánové mísy a necháme trochu vychladnout. Poté vařečkou rozmícháme do zhoustnutí a vypracujeme. Přidáme strouhané mandle, rum a z tuhého těsta vytvoříme pralinky nebo jiné tvary. Na pocukrovaném prkénku necháme oschnout. Přelijeme čokoládovou polevou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.