Mandlové řezy

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
19 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
694 mg
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Našleháme v misce vejce a dáme stranou.
  • 2
    Do velké mísy dáme mleté mandle, cukr, šafrán, práškové mléko a promícháme.
  • 3
    V pánvi rozpustíme máslo, nalijeme na suchou směs a smícháme. Přidáme do směsi vejce a promícháme.
  • 4
    Těsto rozetřeme na plech a pečeme v předehřáté troubě 45 minut při teplotě 160 stupňů.
  • 5
    Mandlový koláč rozkrájíme na malé řezy, ozdobíme plátky mandlí a podáváme horké či studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.