Mandlové slzičky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
1 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, másla, cukru a mletých mandlí vypracujeme těsto. Necháme je v chladu chvíli odpočinout.
  • 2
    Těsto vyválíme a vykrajíme tvary slziček (nebo jiné tvary). Urovnáme je na vymazaný plech a upečeme.
  • 3
    Vychladlé slzičky slepujeme po dvou meruňkovou marmeládou. Povrch polijeme čokoládovou polevou a můžeme ozdobit půlkou mandle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.