Mandlové špičky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
423 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo, moučkový cukr, vanilkový cukr, žloutek a špetku soli ušleháme do pěny. Přilijeme smetanu, zamícháme, přidáme prosátou mouku a znovu dobře promícháme.
  • 2
    Těstem naplníme cukrářský sáček s hvězdičkovou trubičkou. Na plech vyložený pečicím papírem nastříkáme kroužky, které vytvarujeme do špičky, každý kousek posypeme plátky mandlí.
  • 3
    Cukroví pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.
  • 4
    Po vychladnutí ozdobíme upečené špičky čokoládovou polevou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.