Mandlové suchary

80 min.
Švédsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
747 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
41 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
8 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme cukr, žloutky a utřeme vše do pěny. Poté přimícháme velmi drobně posekané loupané mandle a prosátou hladkou mouku s kypřicím práškem do pečiva. Vypracujeme hladké vláčné těsto, širokou rozkládací formu na pečení vytřeme máslem, naplníme těstem a vložíme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme do zlatova přibližně 20 minut. Poté formu otevřeme, těsto necháme vychladnout, následně ho nakrájíme na řezy cca centimetr široké. Řezy rozložíme na pečicí plech a umístíme sušit do trouby, předehřáté na 50°C.
  • 2
    Vysušené řezy dáme na mísu, poprášíme je moučkovým cukrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.