Mandlové trojhránky s bílkovou polevou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme cukr, strouhané mandle, nastrouhanou citronovou kůru a vanilku. Přidáme žloutky a vypracujeme těsto.
  • 2
    Ihned vyválíme na tenký plát, potřeme cukrářskou bílou polevou, necháme trochu oschnout a rýhovacím kolečkem nakrájíme na trojhránky. Rozložíme na povoskovaný plech a v mírně vyhřáté troubě upečeme. Po vychladnutí podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.