Mandlové trubičky
30 min.
Ingredience
- 60gramůMandle
- 2lžíceCukr krupice
- 60gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 4kusyVaječný bílek slepičí
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme pevný sníh, vmícháme nastrouhané mandle a osladíme.
- 2Pečící papír na plechu vymažeme máslem a vysypeme moukou. V tenké vrstvě rozetřeme těsto. Pečeme v mírně vyhřáté troubě.
- 3Upečené, ještě teplé těsto nakrájíme na proužky a svineme je přes vařečku do tvaru trubiček.
- 4Vychladlé plníme ušlehanou smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.