Mandlové trubičky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme pevný sníh, vmícháme nastrouhané mandle a osladíme.
  • 2
    Pečící papír na plechu vymažeme máslem a vysypeme moukou. V tenké vrstvě rozetřeme těsto. Pečeme v mírně vyhřáté troubě.
  • 3
    Upečené, ještě teplé těsto nakrájíme na proužky a svineme je přes vařečku do tvaru trubiček.
  • 4
    Vychladlé plníme ušlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.