Mandlové tyčinky s bílou polevou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
20 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
47 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na vále smícháme mleté mandle s cukrem, přidáme lžíci džemu, žloutky a vypracujeme těsto. Vyválíme z něj dlouhý plát cca 6 x 0,5 cm, potřeme bílkovou polevou a necháme trochu oschnout.
  • 2
    Poté nakrájíme na tyčinky, rozložíme na vymazaný plech a ve vlažné troubě dosušíme.
  • 3
    Na polevu umícháme do husté směsi bílek s cukrem a citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.