Mandlové vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
8 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Medailonky nakrájené z panenky osolíme a opepříme. Zprudka je opečeme na pánvi na oleji.
  • 2
    Na jiné pánvi nasucho opražíme mandle a medailonky v nich obalíme.
  • 3
    Pepřová omáčka: připravíme ji smícháním jogurtu s rajčaty nakrájenými na kostičky a s nasekanými kapary. Omáčku ochutíme solí, zeleným pepřem a nasekaným koprem.
  • 4
    Omáčkou přelijeme omytý, na kousky natrhaný salát.
  • 5
    Medailonky podáváme s pepřovou omáčkou a vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.