Mangové čatní po indicku

20 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1437 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
16 g
Sacharidy
317 g
Vláknina
20 g
Cukr
152 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mango zbavíme slupek, opláchneme pod tekoucí vodou a nastrouháme. Na proužky nakrájíme i kokos a datle. Na pánev nalijeme vinný ocet, vsypeme cukr a necháme je svařit. Mango společně se zázvorem přidáme na pánev a vaříme cca 5 minut. Nadále postupně přidáváme nakrájené datle, rozinky, kokos.
  • 2
    Ochutíme špetkou soli a povaříme. Zasypeme mletým chilli, masalou a mentolovými listy. Necháme vařit a důkladně mícháme, než směs získá konzistenci džemu. Necháme zchladit v lednici a uskladníme v keramické nádobě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.