Marcipánová omáčka k ovocnému salátu

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
15 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
5 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Marcipán nastrouháme nahrubo a za stálého míchání rozpustíme v teplém mléce. Vmícháme brandy a necháme vychladnout. Jablka a broskve omyjeme a osušíme. Ovoce rozpůlíme, vyjmeme jádřince a pecky, dužinu nakrájíme na úzké špalíčky. Ihned promícháme s citronovou šťávou a medem, uložíme do chladu. Ořechy nasekáme nahrubo a opražíme. Vlažnou marcipánovou omáčku nalijeme na ovoce a posypeme ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.