Marináda z bílého vína
10 min.
Ingredience
- 80gramůCibule
- 500mililitrůVíno bílé
- 100mililitrůOcet vinný
- 10gramůHořčičné semínko
- 5gramůPepř černý celý
- 2kusyBobkový list
- 25gramůCukr krupice
- 10kusůJalovec
- 5gramůKoriandr celý
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
781 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1K bílému vínu přilijeme stejné množství vody a přidáme všechny přísady. Ve směsi marinujeme asi 1 kg bílého masa nebo sedů 1-2 dny. Procezenou marinádu použijeme na přípravu omáčky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.