Marinovaná ryba se švestkami, fenyklem a pistáciemi

15 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
16 g
Cukr
59 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z limetek vymačkáme šťávu.
  • 2
    Tresku zbavíme kůže a všech kosti a nakrájíme ji na půlcentimetrové kousky. Osolíme je, zalijeme limetkovou šťávou a olejem.
  • 3
    Švestky a fenykl nakrájíme na tenké plátky. Naaranžujeme je na rybu. Posypeme strouhaným křenem a ozdobíme vyloupanými pistáciemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Marinovaná ryba se švestkami, fenyklem a pistáciemi
Velmi zdravé jídlo 😎