Marinovaná ryba se švestkami, fenyklem a pistáciemi
15 min.
Ingredience
- 2kusyLimetka
- 3kusyŠvestky sušené
- 1kusFenykl obecný
- 3lžíceKřen
- 60gramůPistácie
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 400gramůTreska aljašská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
16 g
Cukr
59 g
Postup přípravy
- 1Z limetek vymačkáme šťávu.
- 2Tresku zbavíme kůže a všech kosti a nakrájíme ji na půlcentimetrové kousky. Osolíme je, zalijeme limetkovou šťávou a olejem.
- 3Švestky a fenykl nakrájíme na tenké plátky. Naaranžujeme je na rybu. Posypeme strouhaným křenem a ozdobíme vyloupanými pistáciemi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Marinovaná ryba se švestkami, fenyklem a pistáciemi
Velmi zdravé jídlo 😎