Marinované sušené ovoce

160 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
769 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
189 g
Vláknina
20 g
Cukr
154 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr smícháme s 250 ml vody a za postupného ohřívání necháme zcela rozpustit. Poté odstavíme a necháme zcela vychladnout, přidáme skořici a víno. Uvedeme k varu a ihned odstavíme.
  • 2
    Sušené ovoce nasypeme do mísy a zalijeme sirupem, přidáme hřebíček a kůru z citrónů. Marinujeme v chladu 4 hodiny.
  • 3
    Servírujeme chlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.