Marinovaný fenykl s kapary

15 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
50 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bulvu fenyklu očistíme, případně odřežeme spodní dřevnatou část a oloupeme. Poté fenykl nakrájíme na tenké plátky, které dáme do mísy. Nakládané velké kapary scedíme, přidáme je k fenyklu, pokapeme bílým vinným octem a přidáme 6 kusů hřebíčku. Vše promícháme a dáme do zavařovací sklenice. Fenykl zalijeme olivovým olejem tak, aby byl celý ponořený. Sklenici uzavřeme, fenykl necháme marinovat 20 - 24 hodin.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.