Marmeláda z čerstvých ostružin a jablek

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
4 g
Cukr
78 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ostružiny přebereme, očistíme a na ovocném mlýnku rozemeleme. Jablka oloupeme, rozkrojíme na čtvrtinky a odstraníme jadřince. Vložíme do kastrolu, podusíme doměkka a prolisujeme. Promísíme s ostružinovou kaší, přisypeme cukr, důkladně promícháme a necháme ho rozpustit.
  • 2
    Poté po částech povaříme a ihned rozdělíme do skleniček. Po vychladnutí uzavřeme a uložíme na temném a suchém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.