Marmeláda z pomerančů a maracuji

44 min.

Ingredience

Počet porcí:
56

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
88 kcal
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z rozpůlených plodů maracuji vydlabeme dužinu. Pomeranče oloupeme tak, abychom odstranili i bílou slupku. Maracuju i pomeranče mixujeme krátce tak, aby zrníčka maracuji i pomeranče zůstala celá. Rozmixovanou směs propasírujeme přes síto nebo přes pasírovací mlýnek. Směs smícháme s želírovacím cukrem, přivedeme k varu a vaříme 4 minuty na prudkém ohni. Poté marmeládou plníme sklenice vypláchnuté horkou vodou, které ihned po naplnění uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.