Marocký chléb

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme cukr, sůl a semolinu, promícháme. Přisypeme sušené droždí, zapracujeme do těsta a hněteme aspoň 5 minut, až je těsto vláčné. Zakryjeme utěrkou a necháme 20 minut kynout.
  • 2
    Po vykynutí rozdělíme na dva bochánky, které vytvarujeme na plech s pečicím papírem a ještě 20 minut necháme kynout. Pečeme při 200 stupních 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.