Martini aperitiv
2 min.
Ingredience
- 1decilitrGin
- 6decilitrůDolin - Vermouth
- 2kusyOlivy černé
- 2decilitryVoda pitná
- Krusta
- 20gramůCukr krupice
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
651 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
14 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Příprava krusty: cukr nasypeme na talířek, půlku citrónu ještě rozřízneme, potřeme jí povrch (horní hrany) sklenic, které potom ponoříme do cukru, následně je postavíme vedle sebe na pracovní plochu.
- 2Do míchací sklenice vložíme drcený led, přilijeme vermouth s ginem, nápoj důkladně zamícháme.
- 3Hotový aperitiv přelijeme do připravených skleniček, do každé vložíme jednu olivu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.