Martini aperitiv

2 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
651 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
14 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Příprava krusty: cukr nasypeme na talířek, půlku citrónu ještě rozřízneme, potřeme jí povrch (horní hrany) sklenic, které potom ponoříme do cukru, následně je postavíme vedle sebe na pracovní plochu.
  • 2
    Do míchací sklenice vložíme drcený led, přilijeme vermouth s ginem, nápoj důkladně zamícháme.
  • 3
    Hotový aperitiv přelijeme do připravených skleniček, do každé vložíme jednu olivu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.