Mascarponový krém s malinami

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
655 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
40 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
9 g
Cukr
36 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maliny promícháme v míse se 2 lžícemi cukru a grappou.
  • 2
    Žloutky utřeme se 2 lžícemi cukru, po lžících vmícháme mascarpone. Bílky i smetanu do tuha ušleháme a sníh i šlehačku zlehka vmícháme do mascarponového krému.
  • 3
    Piškoty rozdrobíme, do pohárů vrstvíme střídavě krém, maliny a piškotové drobečky. Vrchní vrstvu tvoří maliny. Dezert uložíme do chladničky až do podávání.
  • 4
    Před podáváním ozdobíme krém lístky máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.