Maso s povidly
80 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 750gramůVepřové maso libové
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžícePovidla švestková
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
910 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na kousky nakrájíme maso, oloupeme a nakrájíme cibuli a i s masem vložíme do pekáče.
- 2Podlijeme vodou, přidáme protlak, prolisovaný česnek a doměkka pečeme v troubě.
- 3Maso poté vyjmeme, šťávu přelijeme do hrnce, zaprášíme moukou, přidáme povidla a je-li třeba vodu.
- 410 minut povaříme, poté přecedíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.