Maso s povidly

80 min.
Evropa

Ingredience

    • 3kusyCibule
    • 750gramůVepřové maso libové
    • 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 2lžícePovidla švestková
    • 1stroužekČesnek
    • 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
910 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kousky nakrájíme maso, oloupeme a nakrájíme cibuli a i s masem vložíme do pekáče.
  • 2
    Podlijeme vodou, přidáme protlak, prolisovaný česnek a doměkka pečeme v troubě.
  • 3
    Maso poté vyjmeme, šťávu přelijeme do hrnce, zaprášíme moukou, přidáme povidla a je-li třeba vodu.
  • 4
    10 minut povaříme, poté přecedíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.