Maso vepřové na grilu

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
639 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
57 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
74 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme vepřové maso na proužky asi 20cm dlouhé. Vložíme je do mísy, smícháme přísady na marinádu - cukr, fazole, sójovou omáčku, omáčku ústřicovou a hoisin, chilli omáčku, rum a olej. Marinádou přelijeme vepřové maso, několikrát v ní obrátíme a necháme marinovat přikryté 4 hodiny.
  • 2
    Maso vyndáme z marinády, dáme do pekáče a zalijeme vařící vodou. Pečeme v předehřáté troubě 15 minut. Snížíme teplotu, potřeme maso uschovanou marinádou a obrátíme. Pečeme 10 minut.
  • 3
    Vyndáme maso z trouby, potřeme medovým sirupem a 4 minuty necháme v grilu rozehřátém na střední teplotu. Obrátíme jednou, dokud nezhnědne.
  • 4
    Před podáváním necháme maso trochu vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.