Masová konzerva na houbách

40 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusCibule
    • 1lžíceSádlo škvařené
    • 500gramůHouby čerstvé
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 1špetkaSůl
    • 400gramůVepřové ve vlastní šťávě
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
33 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby očistíme, nakrájíme a podusíme osolené na části sádla.
  • 2
    Na druhé polovině sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, zasypeme ji moukou a zasmahneme. Jíšku zalijeme šťávou z konzervy (nebo vývarem), rozšleháme a povaříme zhruba 20 minut.
  • 3
    Následně přidáme do omáčky podušené houby, rozdělené maso a dle potřeby přilijeme vývar.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.