Masová konzerva na houbách
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceSádlo škvařené
- 500gramůHouby čerstvé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaSůl
- 400gramůVepřové ve vlastní šťávě
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
33 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Houby očistíme, nakrájíme a podusíme osolené na části sádla.
- 2Na druhé polovině sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, zasypeme ji moukou a zasmahneme. Jíšku zalijeme šťávou z konzervy (nebo vývarem), rozšleháme a povaříme zhruba 20 minut.
- 3Následně přidáme do omáčky podušené houby, rozdělené maso a dle potřeby přilijeme vývar.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.