Masová pomazánka se zeleninou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
28 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
229 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené hovězí maso nakrájíme, přidáme 2 lžíce vývaru a umeleme. Potom umeleme vepřové maso a nakonec zeleninu uvařenou ve vývaru. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Do směsi přidáme trochu sádla, hořčici a podle chuti sůl. Necháme v chladu odležet.
  • 3
    Pomazánkou potíráme krajíce chleba a povrch sypeme nastrouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.