Masové kuličky s toskánským kořením

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
47 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso, najemno nakrájené jarní cibulky, toskánské bylinky, strouhanku a vejce zpracujeme na masovou směs.
  • 2
    Kuličky, které vytvarujeme navlhčenýma rukama z masové směsi, na 20 minut uložíme do chladu.
  • 3
    Na mírném ohni v pánvi rozpálíme olivový olej a kuličky postupně osmažíme. Během smažení mícháme, aby se kuličky opekly za všech stran. Smažíme 6-8 minut.
  • 4
    Jako přílohu použijeme salsu nebo omáčku podle vlastního výběru a chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.