Matjesové chlebíčky
15 min.
Ingredience
- 200gramůMatjesy - filet
- 120gramůVeka chlebíčková krájená
- 50gramůSalát hlávkový
- 50gramůCibule
- 30gramůHořčice gurmánská
- 5mililitrůBalsamico ocet
- 25gramůCréme fraiche
- 15gramůKompot brusinkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
9 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
393 mg
Cukr
717 mg
Postup přípravy
- 1Matjesy propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Nakrájíme na nudličky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, smícháme s hořčicí, octem a přimícháme rybu.
- 2Salátové listy natrháme na menší kousky, položíme na plátky veky, navrch rovnoměrně naneseme ochucené matjesy. Créme fraiche smícháme s brusinkami a chlebíčky ozdobíme.
- 3Matjesové chlebíčky upravíme na servírovací tác a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.