Matjesové chlebíčky

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 200gramůMatjesy - filet
    • 120gramůVeka chlebíčková krájená
    • 50gramůSalát hlávkový
    • 50gramůCibule
    • 30gramůHořčice gurmánská
    • 5mililitrůBalsamico ocet
    • 25gramůCréme fraiche
    • 15gramůKompot brusinkový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
9 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
393 mg
Cukr
717 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Matjesy propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Nakrájíme na nudličky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, smícháme s hořčicí, octem a přimícháme rybu.
  • 2
    Salátové listy natrháme na menší kousky, položíme na plátky veky, navrch rovnoměrně naneseme ochucené matjesy. Créme fraiche smícháme s brusinkami a chlebíčky ozdobíme.
  • 3
    Matjesové chlebíčky upravíme na servírovací tác a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.