Mečoun s kajenským kořením

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
424 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme kajenské koření: Všechny suroviny smícháme v misce. V další misce smícháme limetkovou šťávu a jogurt.
  • 2
    Rybí steaky osušíme, potřeme z obou stran jogurtovou směsí, potom obalíme v kajenském koření. Kořenící směs do masa důkladně zatlačíme.
  • 3
    Grilovací pánev vytřeme kukuřičným olejem a rozehřejeme na středně vysokou teplotu. Opečeme na ní rybí steaky 5 minut po každé straně. Maso musí být křehké. Steaky z mečouna podáváme přímo z pánve s klínky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.