Medailonky z husích jater

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
16 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá husí játra osolíme, okořeníme a nenakrájená dusíme pod pokličkou v červeném víně. Přidáme cibulky a očištěné, nakrájené žampiony. Játra přeléváme šťávou, po změknutí je vyjmeme a necháme vychladnout. Krajíce chleba opečeme na pánvi na másle a potom z nich vykrajujeme kulaté koláčky. Potřeme je směsí ze žampionů, šalotky a husté šťávy z jater, kterou jsme propasírovali sítem. Játra nakrájíme na řezy a položíme na pomazané chlebové koláčky. Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.