Medové cibulky

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1824 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
188 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malé perlové cibulky očistíme. Omyjeme meduňku, mátu a čerstvou majoránku. Vodu z bylinek setřepeme a necháme je důkladně oschnout. Potom z bylinek otrháme lístky.
  • 2
    V teflonové pánvi rozpálíme olej. Cibulky osmažíme dozlatova, přidáme 2 lžíce medu, promícháme a pod pokličkou dusíme 2 minuty. Poté za stálého míchání přilijeme bílé víno, zakryjeme pokličkou a pomalu dusíme 5 minut.
  • 3
    Podušené vychladlé cibulky vložíme do lahve, promícháme s bylinkami, čerstvě pomletým pepřem a dolijeme olejem.
  • 4
    Sklenici s cibulkami uzavřeme, odložíme na chladné a tmavé místo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.